Menu

Björn Rosenström | KB, Malmö_2022

Malmö

Kulturbolaget, Malmö
fredag, 25 mars 2022 kl:20:00

Björn Rosenström är juristen som i slutet på nittiotalet sadlade om till artist efter att han utan vare sig skivbolag eller marknadsföring gjort succé med sitt egenhändigt hopsnickrade och numera kultförklarade album ”Låtar som är sådär….”.


Med låtar som Lennart, Lurad, Ragnar, Gunilla, Egon och inte minst Raggarrock (Pojkarna som busar) tog han hela Sverige med storm och har alltsedan dess turnerat land och rike runt tillsammans med sina vänner och ständiga följeslagare i ”Det Jävla Bandet”.


Sju fullängdsalbum och ett par samlingsalbum har hunnits med sedan starten.


Med sina klassiska allsångshits bjuder Björn och Det Jävla Bandet alltid på fantastisk stämning och ett rejält party.


Med tanke på det osäkra läget som råder med covid/vaccinationer och annat har vi beslutat att du som köpare av biljetter till något av våra evenemang alltid har rätt till återköp av dina biljetter fram till två veckor innan evenemanget äger rum. Du behöver inte uppge någon anledning till ditt återköp och det enda du riskerar är din serviceavgift. OBS! Detta gäller de evenemang vi arrangerar själva och vi kan inte svara för att eventuella externa arrangörer gör på samma sätt. Håll därför ögonen öppna efter återköpsgarantin i våra events på nätet samt i information om biljetter. Varmt välkommen! Kontakta Tickster för eventuellt återköp.


Genom att köpa biljett till detta evenemang samtycker du till att följa de hälso- och säkerhetsåtgärder som gäller vid tidpunkten för evenemanget, vilket kan inkludera, men inte begränsas till, att bära munskydd och/eller uppvisa bevis på vaccinationsstatus.

Datum / Tid

fredag, 25 mars 2022 kl: 20:00

Plats

Malmö, Kulturbolaget, Malmö

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

275

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad